torsdag 20 oktober 2011

Så trött

Är så himla trött idag, och jag kan inte förstå varför...

Det började redan igår efter min och Lavas promenad, då landade jag på soffan och råkade tillochmed slumra till lite. På kvällen när jag och Jonas kikade Åsa-Nisse var det svårt att hålla ögonen öppna och jag hade absolut inga problem att somna när jag sen la mig i sängen vid halv tio.

I morse när klockan ringde var jag så trött att jag allvarligt funderade på att bara dra täcket över huvudet och sova vidare, men så kan man inte göra. Drog mig länge innan jag tillslut klev upp och stressade iväg med barnen till dagis och sen vidare mot jobbet.

Torsdagar är alltid den värsta dagen på hela veckan. Gröten tar alltid lång tid att koka, det har kommit ett berg led varor som ska packas upp och jag känner mig stressad. Idag var det ett litet extra stressmoment, en klass skulle äta tidigare och det kom jag på lite väl sent, eller jag hann ju klart i tid men jag vill ha lite spelrum ifall något går snett. Nåja, nog om det.

Idag hade jag tänkt ta en promenad men när jag kom hem började det regna och då tappade jag helt lusten. Plockade upp alla utspridda leksaker i huset och öste in allt duplo som exploderat ut i Novas rum. Älskling kokade köttsoppa under tiden och jag hann precis ta mig en liten ryggsträckare på soffan innan det var dags att äta.

Nu är barnen uppe hos morsan och vi passar på att socialisera med våra mobiler. Det är sånt vi gör när barnen inte är i hemmet... Andra par hade säkert hittat på något lite mer passionerat och kärleksfullt men vi, vi sitter i varsin ände av soffan och pillar på våra smarta mobiler. Ibland händer det att vi pratar med varandra, en liten mening här och ett litet ord där... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar